Sterk en veilig

Onze veranda’s worden vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Ze worden duurzaam gepoedercoat in drie standaardkleuren RAL9016 (verkeerswit), RAL9001(cremewit) en RAL7016 (antraciet-grijs structuur). De Gardendreams aluminium veranda wordt geproduceerd volgens de strenge Duitse bouwvoorschriften en hebben daardoor gegarandeerd een sterk, veilig en solide systeem. Aluminium is zeer duurzaam materiaal, kleurvast en onderhoudsarm.

Dakbedekking

De keuze van de dakbedekking voor uw aluminium veranda is een persoonlijke keuze. Wij leveren buiten de twee standaard polycarbonaat dakplaten, ook twee hittewerende versies en een extra heldere versie welke het vrije uitzicht bevordert. Kiestu liever voor de luxe en transparantie van glas, dan is dit natuurlijk ook een mogelijkheid. Naast het standaard veiligheidsglas bestaat ern een mogelijkheid voor zonwerend glas op uw verandadak.

Extra opties

De opstelling en samenstelling van uw veranda is geheel aan u: recht, schuin, vrijstaand, als carport of als complete tuinkamer. Wilt u daarnaast uw aluminium veranda uitbreiden of verfraaien, dan bieden wij tal van extra opties voor uw terrasoverkapping. Denk hierbij niet alleen aan de mogelijkheden voor wanden onder de veranda maar ook aan verlichting en verwarming.