Betaalbaar alternatief voor serre of uitbouw

Een tuinkamer is een uitstekend alternatief voor een serre of een uitbouw. U bereikt hetzelfde maar de investering is een stuk lager. Bovendien zijn er duidelijke verschillen tussen een serre en een tuinkamer. Een serre wordt aan het huis gebouwd en dient als extra kamer, terwijl een tuinkamer een afgesloten ruimte is die geen onderdeel uitmaakt van het huis. Een tuinkamer is niet geisoleerd en is daardoor veel transparanter en flexibeler dan een serre.

Bij Veranda-Op-Maat.nl kunt u terecht voor zo’n mooie tuinkamer. We leveren standaard producten, maar kunnen uw tuinkamer ook op maat maken. Doordat we onze producten betaalbaar houden kan iedereen zijn droomtuin realiseren. En dat is wat we willen bereiken!

Combinatievoordeel op standaard complete tuinkamers

Een complete tuinkamer biedt heel veel combinatievoordeel. We hebben drie standaard varianten tuinkamers in verschillende maten. De tuinkamer met glasschuifwanden (inclusief twee spies en glas), de tuinkamer met dubbele deur (inclusief twee aluminium wanden voorzien van glas) en de tuinkamer met 4-delige schuifpui (inclusief twee aluminium wanden voorzien van glas). De tuinkamers zijn leverbaar in de standaardkleuren RAL 9016 wit, RAL 9001 cremewit en RAL 7016 antraciet grijs structuurlak. Op deze variaties profiteert u van maximaal combinatievoordeel.